Преди дербито с Манчестър Сити: Клоп определи Гуардиола като най-добрия мениджър в света


Преди дербито с Манчестър Сити: Клоп определи Гуардиола като най-добрия мениджър в света
Снимка: Getty Images/Gulliver

3178 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди дербито с Манчестър Сити идната неделя. Според него тази среща няма да е определяща за сезона във Висшата лига.

"Това ще е мач номер 12 от началото на сезона и е ясно, че още много ни предстои от сезона. Знаем какво бе положението за Сити миналата година. Ние загубихме само една среща и те станаха шампиони. Така го виждат хората, но ти трябва да играеш всички тези двубои. Предстои още много, както и най-интензивният период пред ноември, декември и януари. В момента се готвим за този мач, но не мислим какво влияние ще окаже на сезона ни", сподели Клоп пред Sky Sports.

Немският специалист отново коментира и темата за Хосеп Гуардиола от последните дни, след като испанецът обвини Мане, че е симулант. "И аз съм в същата ситуация като него. Постоянни ни задават въпроси и понякога казваме нещо, които не мислим. Нямам никакъв проблем и няма как да уважавам повече Пеп Гуардиола. Познавам го отдавна, за мен той е най-добрият мениджър в света. От моя страна няма нищо друго, освен уважение".

А защо според Клоп Ливърпул допуска гол във всеки от последните си двубои - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички