Салах проговори за договора: Искам в Ливърпул до края на кариерата си


Салах проговори за договора: Искам в Ливърпул до края на кариерата си
Снимка: Getty/Gulliver images

2220 0

Мохамед Салах открито призна в интервю за Sky Sports, че има желание да остане до края на кариерата си в Ливърпул, но отреди, че бъдещето му зависи изцяло от клуба.

Клубът от „Анфийлд” се съгласи да поднови договорите на част от ключовите си играчи, но Салах не бе сред тях. Египтянинът имат още две години по своя контракт и се счита, че е „движещата сила” в отбора, воден от Юрген Клоп.

Има също така твърдения, че има преговори с 29-годишния нападател, който има 12 гола в 11 мача през сезона за „червените” дотук. Салах говори ексклузивно за Sky преди предстоящото неделно дерби срещу Манчестър Юнайтед.

„Ако ме попитате, искам да остана до последния си ден от футболната ми кариера тук. Толкова мога да кажа, тъй като не е в моите ръце. Зависи от клуба и неговото желание, а не моето. В този момент не се виждам да играя срещу Ливърпул. Това ще ме направи тъжен и ще го приема трудно. Не искам да говоря за това, но наистина го смятам за тъжно. Нека видим какво ще ни покаже бъдещето”, каза Салах пред британската телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички