Салах, Де Бройне и кой още намери място в Отбора на годината в Англия


Салах, Де Бройне и кой още намери място в Отбора на годината в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Сезон 2017/2018 в английската Висша лига е към своя край. Вече е ясно, че Манчестър Сити е шампион на страната, след като играха стабилно през цялата кампания, допуснаха само две поражения. "Гражданите" записаха редица постижения и заслужено се окичиха със златните медали през уикенда.

Ясно е, че Стоук Сити се сбогува с Висшата лига, както и че Манчестър Юнайтед е вторият сигурен участник в Шампионска лига през новия сезон.

До края на кампанията остава да разберем кой измежду Ливърпул, Тотнъм и Челси ще грабне последните две места за най-комерсиалния футболен турнир през следващата кампания. Освен това предстои да разберем и кои ще са останалите изпаднали отбори, както и кой ще запълни освободените места в Премиършип.

КАК ИЗГЛЕЖДА ОТБОРЪТ НА СЕЗОНА В АНГЛИЯ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА SportLive.bg

Днес бе обявен и съставът на сезона в Англия. В него очаквано местата си заеха двамата най-добри за сезона - Кевин де Бройне от Манчестър Сити и Мохамед Салах от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички