Сагата "Фофана" няма край: Играчът няма да стъпи на "Стамфорд Бридж" и като "лисица"


Сагата "Фофана" няма край: Играчът няма да стъпи на "Стамфорд Бридж" и като "лисица"
Снимка: Getty Images

1074 0

Сагата около бранителя на Лестър Сити Уесли Фофана продължава, след като той не бе продаден на столичния Челси, а сега бе и изваден от групата за предстоящия кръг. В него "лисиците" ще се изправят именно срещу Челси, за който се смята, че е отправил три отхвърлени оферти за защитника.

Самият мениджър на клуба Брендън Роджърс призна, че французинът не е с правилната настройка за игра, а британските медии съобщиха, че последното отказано предложение е било на стойност от 70 милиона паунда.

"Той няма да бъде на разположение през уикенда. Тренира с отбора до 23 години. Не съм сигурен дали Челси ще се включи с друга оферта. Концентрацията ми наистина е върху играчите, които имам в отбора. Не мога да губя енергия да мисля толкова много за това.

Това ще бъде нещо, което ще бъде направено между клубовете. За мен остава кога играчите са готови да се отдадат на отбора. Ако не са с правилната настройка, трябва да продължим напред. Трансферният прозорец ще се затвори скоро и тогава нещата ще стане по-ясни", заяви специалистът преди съботното гостуване "Стамфорд Бридж".

Вижте последните новини от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички