Освен 60-те милиона Евертън поиска и играч на Челси, за да пусне свой талант на "Стамфорд Бридж"


Освен 60-те милиона Евертън поиска и играч на Челси, за да пусне свой талант на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images

1371 0

Челси има сериозен интерес към талантливия играч на Евертън - Антъни Гордън. Мърсисайдци са поискали 60 милиона паунда за услугите на своя футболист, но съшо така и играч на "сините".

На "Гудисън парк" освен парите искат и един измежду двамата талантливи футболисти на сините - Конър Галахър или Армандо Броя, съобщава изданието "Metro". 

Според изданието Гордън също желае да се премине на "Стамфорд Бридж". Младото крило е поискало от Евертън трансферът да се осъществи. Младият футболист е основен приоритет за Томас Тухел в заключителните етапи на трансферния прозорец. Той има четири гола и осем асистенции в 63 изяви във всички турнири за клуба от Мърсисайд.

В Челси пък не са много доволни, поне до момента, от въпросните Броя и Галахър. Галахър започна добре мача през уикенда срещу Лийдс и изглеждаше уверен с топката. Въпреки това, с напредването на мача, увереността на младежа намаля, тъй като той загуби топката на няколко пъти. Междувременно не може да се каже много за Армандо Броя, който е изиграл само 15 минути в два мача за "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Галахър е силно желан и от друг клуб на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички