С впечатляващи голове Манчестър Юнайтед тръгна ударно през 2018


С впечатляващи голове Манчестър Юнайтед тръгна ударно през 2018
Снимка: Guliver/GettyImages

1008 0

Манчестър Юнайтед започна годината по оптимален начин. "Червените дяволи" спечелиха гостуването си на намиращия се в добра форма Евертън с 2:0 на "Гудисън парк" и отново се озоваха на второ място в подреждането на английската Висша лига.

След нулево първо полувреме, в което Евертън на моменти доминираше, стартът на втората част донесе радост за гостите. В 57' Погба беше изведен в наказателното поле, където той проби и даде добър пас на Марсиал на границата на пеналтерията. Той с впечатляващ техничен удар в горния десен ъгъл даде аванс на своя тим.

В 81' дойде моментът на Джеси Лингаард. Той получи топката в половината на Евертън от Погба, мина покрай трима играчи и с феноменален удар в десния ъгъл покачи на 2:0.

Евертът така и не отправи точен удар в мача, докато "червените дяволи" можеха да спечелят с по-категорична разлика, ако Марсиал, Лингаард и Погба бяха по-точни в завършващата фаза.

Благодарение на победата Манчестър Юнайтед се изкачи на втора позиция с 47 точки - на две пред Челси, но и с мач повече. Манчестър Сити води с 59 пункта, но също е с мач по-малко от градския си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички