Скоулс: Къде е Погба от Ювентус? Този Пол тренира ли изобщо?!


Скоулс: Къде е Погба от Ювентус? Този Пол тренира ли изобщо?!
Снимка: Gulliver/GettyImages

4469 0

Най-скъпият футболист в историята на Манчестър Юнайтед - полузащитникът Пол Погба, стана истинско разочарование в последния мач на своя тим - нулевото равенство срещу Саутхемптън. Французинът "открадна" победния гол на Матич, като докосна топката на линията на празната врата, като в този момент се намираше в засада.

Феновете обезумяха срещу халфа, заради това че топката влизаше във вратата и без той да я докосва. А в крайна сметка гол нямаше.

Легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс също не се сдържа и изригна срещу 24-годишния титуляр в състава на Жозе Моуриньо.

"Къде изчезна Погба, който видяхме в Ювентус? Той се бореше, отнемаше топки, беше на всеки участък от терена и бележеше отдачел. Сега той не прилича на играча, който печели мачове и за когото платиха 90 милиона паунда", заяви Скоулс в ефира на "BT Sport".

"Тренира ли изобщо?, продължи легендарният играч. - Погба не изглежда готов и просто се разхожда по терена. Карат го да върши това, което му е некомфортно. Треньорът е отговорен за това", завърши Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички