Ръководството на Челси ще възнагради богато изгряващата звезда Коул Палмър


Ръководството на Челси ще възнагради богато изгряващата звезда Коул Палмър
Снимка: Getty Images

959 0

Отборът на Челси продължава умело да развива своите млади и проспериращи футболисти, а пример за това е възходът на дошлия от Манчестър Сити - Коул Палмър, който се очаква да бъде възнаграден с нов договор, според журналиста Гари Прат.

Коул Палмър е двигателят на Челси

Младото крило, което може както да играе като деветка, така и зад нападателя пристигна в Западен Лондон в последните дни от летния трансферен прозорец през 2023 година. Английският национал бързо си спечели титулярното място и не спира да впечатлява под ръководството на аржентинския специалист Маурисио Почетино.

Още: Цифрите говорят: Рашфорд и Салах могат да решат дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Коул Палмър ще бъде възнаграден в Челси

Гореспоменатият източник твърди, че ръководството на Челси е наистина доволно от развитието на 21-годишният голмайстор на "сините" и се готви да му предложи нов, по-добър контракт, с доста по-добро заплащане. Прат споделя, че в момента Палмър прибира по 75 хиляди паунда седмично, а след преразглеждането на контракта му той би могъл да си осигури до 150 хиляди всяка седмица.

Палмър има 15 гола през целия сезон 2023/24, включително 13 в 33 мача за новия си клуб. Британецът също така може да се похвали с 11 асистенции за "сините". Мнозина вярват, че подобни цифри със сигурност биха му спечелили повиквателна от селекционера на "трите лъва" Гарет Саутгейт за предстоящото Европейско първенство в Германия това лято.

"Не, просто няма начин"! Килиан Мбапе разби мечтите на Арсенал за трансфер (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички