Рууни не крие амбицията си да играе с трети отбор във Висшата лига


Рууни не крие амбицията си да играе с трети отбор във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2191 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и Евертън - Уейн Рууни, не крие амбицията си един ден отново да играе във Висшата лига, но този път с друг отбор. Припомняме, че в момента англичанинът е играещ треньор на втородивизионния Дарби Каунти.

"В момента амбицията ми е да върна Дарби Каунти във Висшата лига и, надявам се, да изиграя своята роля за тях там. Райън Гигс съумя да играе във Висшата лига, въпреки че наближаваше 40 години. Важно е да разбираш футбола. Не всичко се свежда до това да тичаш насам-натам. Трябва да използваш главата си, за да играеш. Ако съм обграден от правилния отбор, мога все още да играя във Висшата лига" - сподели Рууни. 

Нападателят обаче ще трябва да се потруди сериозно, за да може поначало Дарби Каунти да премине в най-високото равнище на английския футбол, защото отборът в момента заема незавидното 16-о място, като е на цели 23 точки от върха, който е окупиран от Уест Бромич. А защо един от играчите на Атлетико (Мадрид) е наричан "Рууни" от своите съотборници - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички