Роджърс: Моуриньо все още е треньор от световна класа


Роджърс: Моуриньо все още е треньор от световна класа
Снимка: Getty Images/Gulliver

879 0

Треньорът на Лестър Брендън Роджърс е на мнение, че Жозе Моуриньо все още е топ треньор. Роджърс и неговите играчи гостуват днес на Тотнъм в двубой от 36-тия кръг на Висшата лига.

„Шпорите“ пропуснаха шанса да се класират в местата, даващи право на участие в Шампионската лига за пръв път в последните пет години, въпреки че Моуриньо замени Маурисио Почетино начело на тима в средата на сезона. Роджърс работеше като треньор на младежите в Челси, когато Специалния бе в първия си период начело на лондончани и изведе тима до две последователни титли във Висшата лига. Наставникът на Лестър продължава да има огромно уважение към португалския мениджър. „Жозе е треньор от световна класа, винаги е бил и винаги ще бъде. Той е невероятен мениджър и все още има много години в професията. Досега той е изключително успешен“, заяви Брендън Роджърс.

„Лисиците“ на Роджърс се намират на 4-тото място в класирането във Висшата лига и са ожесточена борба с Челси и Манчестър Юнайтед за място в топ 4. Тотнъм пък продължава да таи надежди за класиране в турнира Лига Европа през следващия сезон. А ето по какъв странен начин Жозе Моуриньо надъха своите футболисти преди един от мачовете.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички