Рио Фърдинанд обясни на какво се дължи спадът във формата на Рафаел Варан


Рио Фърдинанд обясни на какво се дължи спадът във формата на Рафаел Варан
Снимка: Getty Images

923 0

Един от знаковите защитници на Манчестър Юнайтед през 21 век - Рио Фърдиданд, хвърли вината за трудностите, които Рафаел Варан изпитва на "Олд Трафорд", на самата обстановка, която бранителят е заварил в английския гранд след трансфера си от Реал Мадрид.

Французинът се присъедини към "червените дяволи" през миналото лято, но заради контузии записа само 22 мача във Висшата лига и със сигурност не показа качествата, с които се бе превърнал в несменяем титуляр на "Сантяго Бернабеу".

"Той премина от отбор, в който броят на спечелените трофеи е доказателство за това колко добре функционира самият клуб и в който всички футболисти играят на максимума на възможностите си непрекъснато... в отбор, в който обстановката е тотално противоположна - 0 функционалност, никакво самочувствие, никаква посока на развитие и без изградена структура", заяви 43-годишният Фърдинанд пред канала в Youtube "Vibe with Five".

"Варан попадна в извънземен сценарий - това, което завари в Манчестър Юнайтед, бе много голяма промяна за него. Вероятно си е помислил: "Уоу, какво е това?". Да, той не е играчът, който очаквахме да видим и той го знае", добави Рио, но изрази увереност, че Варан ще успее да покаже друго лице през сезон 2022/23.

Вижте още: Димитър Бербатов с отличен резултат в топ 10 на най-готините, играли в Манчестър Юнайтед!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички