Рестарт за Лестър след успеха над Норич


Рестарт за Лестър след успеха над Норич

1142 0

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери изрази мнение, че победата над Норич в края е помогнала на неговия тим да се рестартира след поражението от Арсенал.

"Лисиците" стигнаха до трудна победа с 1:0 с гол в предпоследната минута на редовното време, с което остават на върха и след настоящия кръг във Висшата лига.

Италианският специалист отдаде заслуженото на "канарчетата" за силната игра в защита и беше категоричен, че този двубой е бил по-труден за неговите възпитаници в сравнение с този срещу Арсенал.

"Норич играе добре и затваря по чудесен начин пространствата. Ние обаче вярвахме до последния съдийски сигнал и за това успяхме да победи. Тази победа е много важна, защото ще ни помогне да рестартираме след загубата от Арсенал", коментира Раниери.

"Още преди мача с Арсенал казах, че срещу Норич ще ни бъде много по-трудно. И двата отбора можеха да вкарат гол в последните 20 минути на срещата. За наша радост ние успяхме да отбележим и да се поздравим с победата.

"За нас всеки следващ мач е като финал. Това е нашият манталитет. Мачът с Уест Бромич е дерби и ни очаква много, много, много труден двубой", допълни още Раниери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички