Кристиано Роналдо ще се присъедини към подготовката на Манчестър Юнайтед


Кристиано Роналдо ще се присъедини към подготовката на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1198 0

" Случаят Кристиано Роналдо" ще премине през поредния епизод днес, когато се очаква звездата най-накрая да се присъедини към съотборниците си от Манчестър Юнайтед от своето оттегляне в Португалия.

Нападателят пропусна досегашната лятна подготовка с новия мениджър Тен Хаг преди започващото в началото на август ново първенство на Висшата лига.

Днес Манчестър Юнайтед ще се завърне към тренировки у дома, след като сложи край на турнето си в Австралия и Тайланд. Затова Кристиано реши да вземе полет до Манчестър този понеделник, за да се присъедини към предсезонната подготовка на отбора, макар и временно.

Според испанския "Marca" Роналдо твърдо е решил да напусне "Олд Трафорд". Сега му предстои среща с Тен Хаг, който иска да го убеди да се включи в новия проект на „червените дяволи“.

Информацията за евентуален трансфер в Атлетико Мадрид, остава актуална и бъдещето на Кристиано към този момент през лятото далеч не е решено.

Но португалецът също няма намерение да генерира конфликт в клуба, който го превърна в една от най-големите световни футболни звезди, затова ще се включи в груповата тренировка днес.

Феновете на Атлетико (Мадрид) се обявиха твърдо против привличането на Кристиано Роналдо, като дори го нарекоха "боклук".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички