Решено! Челси пуска капитана си в Барселона при едно условие,


Решено! Челси пуска капитана си в Барселона при едно условие,
Снимка: Getty Images

2720 0

Сагата между Барселона и капитана на Челси - Сесар Аспиликуета, е далеч от приключена. Президентът на каталунците - Жоан Лапорта, обяви, че след привличането на суперзвездата Роберт Левандовски, приоритет става подсилването на отбраната на тима.

Именно с това намекна за очакваните две нови попълнения на "Камп ноу" - Аспиликуета и Маркос Алонсо. По всичко личи обаче, че "червено-сините" ще вложат всичките си усилия в осигуряването на правата на 32-годишния лидер на лондончани. 

Въпреки напредналата си футболна възраст испанецът може да се подвизава по всички части на отбраната, което би го направило безценен кадър в състава на наставника Шави. Подобна сделка може да стане факт при едно условие.

Новите собственици на английския гранд вече са заявили, че няма да отстъпят от думата си и ще спазят обещанието на предишните босове - да позволят на състезателя да напусне, когато клубът намери адекватен негов заместник. 

Към момента "сините" преговарят с редица дефанзивни играчи. Част от тях са Йошко Гвардиол от РБ Лайпциг, Преснел Кимпембе от ПСЖ и Жул Кунде от Севиля.

Ето какъв договор предлагат "лос кулес" на Аспиликуета

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички