Реднап: Тиери Анри трябва да поеме Арсенал


Реднап: Тиери Анри трябва да поеме Арсенал
Снимка: Getty images/Gulliver

1279 0

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Реднап заяви, че Тиери Анри е човекът, който може да замени Арсен Венгер начело на Арсенал.

"Никога не бях виждал такъв порой от критики, какъвто сега залива Венгер от страна на феновете. Ако отборът не попадне в топ 4 в края на сезона, то остава само един път", каза той, цитиран от "Squawka".

"Налице е и ситуацията със Санчес. Голяма част от това, което остава зад кулисите, играе срещу Венгер. Аз мисля само кой може да заеме поста, ако Арсен си тръгне. Ако решавах аз, то бих поканил Анри. Харесва ми да работя с Тиери в телевизията. Но на Арсенал му е нужен треньор, който е добре запознат с клуба. Именно такъв човек трябва да поканят", добави Реднап.

"Сега футболистите не се борят за треньора. Те трябва да се погледнат в огелдалото, защото в последно време играят лошо", завърши бившият футболист.

Тиери Анри е асистент на треньора Роберто Мартинес в националния тим на Белгия, но участва и в телевизионни програми за футбол в Англия.

Французинът игра за Арсенал от 1999 до 2007 г. и през 2012 г. Нападателят стана най-добрият голмайстор в историята на клуба, вкарвайки 228 гола за тях в различни турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички