Ливърпул няма да плати исканата сума за Тиаго


Ливърпул няма да плати исканата сума за Тиаго
Снимка: Getty Images/Gulliver

1875 0

Ливърпул има желание да вземе халфа на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара, но не иска да плаща исканата от баварците сума. Мърсисайдци са се свързвали с шампиона на Германия и са заявили, че не желаят да платят 30 милиона евро за 29-годишния испанец, който има само още една година от настоящия си договор на „Алианц арена“.

От Байерн са готови да пуснат испанския национал, но нямат никакво намерение да отстъпват от исканата сума за правата му. Баварците ще се изправят срещу Олимпик Лион в полуфинален мач от Шампионската лига в сряда и смятат да оставят всички трансферни преговори настрана до края на сезона. Тиаго има желание да се присъедини към Ливърпул, тъй като е почитател на стила на игра, който тимът практикува под ръководството на Юрген Клоп. 29-годишният футболист се присъедини към Байерн Мюнхен от Барселона през 2013-та година и оттогава е изиграл 233 мача за немския първенец.

За момента Ливърпул изчаква да види как ще се развие ситуацията и се надява баварците да склонят да намалят исканата за играча сума. Договорът на Тиаго изтича идното лято и той има възможност да подпише предварително споразумение с мърсисайдци още през януари. Шампионът на Англия вече осъществи един трансфер това лято, като привлече левия бек на Олимпиакос Костас Цимикас. А ето кой тим може да отмъкне Тиаго изпод носа на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички