Реал Мадрид гравитира около Мохамед Салах


Реал Мадрид гравитира около Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

1771 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах се явява ключова цел пред Реал Мадрид за трансферното лято през 2022-а година, тръбят медии в Испания. Египетският национал има договор с 19-кратния шампион на Англия до 2023-а година, а спекулациите около неговото бъдеще стават все повече и повече в хода на изминаващите дни.

Има все пак твърдения, че антуражът на Салах и футболистът са в преговори с шефовете на мърсисайдци за подновяване на договора, но испанските грандове Реал Мадрид и Барселона следят зорко ситуацията около №11 на „Анфийлд”.

Според мадридски медии Салах е приоритетна цел пред „лос меренгес”, като е на едно равнище заедно с Килиан Мбапе от ПСЖ.

Хората около Салах вече са били потърсени от шефове в Реал Мадрид за потенциален трансфер през лятото, но все пак подобна сделка е трудно да се осъществи.

Салах асистира през уикенда за един от головете на Диого Жота при успеха с 4:0 срещу Саутхемптън и вече е взел участие в 150 гола от 171 мача в Премиър лийг за Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички