Развръзката е близо: Барселона и Ливърпул вече са в напреднали преговори за Коутиньо


Развръзката е близо: Барселона и Ливърпул вече са в напреднали преговори за Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1774 0

Трансферната сага между Ливърпул и Барселона за Филипе Коутиньо е към своя край. Вече се водят преговори между двата клуба, като се очаква през следващата седмица бразилецът да бъде обявен за ново попълнение на каталунците, твърди испанският журналист Гийем Балаг. 

През лятото мърсисайдци отказаха три оферти за играча си, но изглежда, че най-накрая ще склонят да го продадат. Приетата оферта е на стойност 160 млн. евро, като 130 млн. от тях са твърди, а останалите под формата на бонуси. Коутиньо вече пропусна мача с Бърнли, както и днешния  с Евертън. Официалната версия е контузия, но според различни информии играчът е отказал да играе за Ливърпул, за да покаже желанието си за трансфер в Барселона

Агентите на Коутиньо вече са в Испания, за да изчистят последните детайли по сделката. И Коутиньо, и каталунците не искат по никакъв начин да отлагат трансфера за лятото и искат да приключат сделката в близките дни. Така, въпреки че няма да има право да играе за тима в Шампионска лига ще има време да се адаптира към новото място, а и Иниеста ще може да получава срещи, в които да почива. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички