Разочарованият Юрген Клоп: Ако играем така, няма нужда да мислим за настигане на Манчестър Сити


Разочарованият Юрген Клоп: Ако играем така, няма нужда да мислим за настигане на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2581 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази разочарованието си от представянето на своите футболисти при загубата от Лестър с 0:1 във вторник вечер.

Немецът призна, че "лисиците" са заслужили победата. Мърсисайдци пропуснаха няколко добри шанса, включително и дузпа, след което бяха наказани от гол на Адемола Лукман и вече изостават на шест точки от лидера в класирането Манчестър Сити.

"Не ни влизаше в планове да позволим да Манчестър Сити да се откъсне. Но ако играем както тази вечер, няма нужда да мислим за настигане на Сити... Трябва да играем обичайния си футбол и тогава можем да печелим мачове. Ще видим колко точки ще спечелим и какво ще ни донесат те", каза на пресконференцията Клоп.

"Нямам обяснение за представянето ни днес, но ще трябва да го намеря, това е основната ми грижа в момента, а не разликата със Сити. Дори и да бяхме спечелили с 2:1, пак нямаше да съм доволен от играта".

"Днес много неща не ми харесаха. Трябва да се справяме по-добре, да подобрим играта си. Днес просто не бяхме себе си", продължи треньорът на Ливърпул.

В следващия си мач Ливърпул гостува на Челси на 2 януари, а преди това Манчестър Сити ще изиграе два мача и потенциално може да поведе с 12 точки на върха!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички