Разкриха заплатата на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед


Разкриха заплатата на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2158 0

Съмненията, че Жозе Моуриньо ще бъде новият мениджър на Манчестър Юнайтед намаляват с всеки изминал днес. В последните дни няколко източника на Острова, в Испания и Португалия твърдят, че Специалния е подписал контракт за 3 години с "червените дяволи", а днес "Diario de Noticias" разкри и заплатата, която ще получава.

Оказва се, че липсата на резултати на "Олд Трафорд" е отчаяла ръководството и Моуриньо и "измъкнал" годишна заплата на стойност 20 милиона евро. Това е с 2 милиона повече, отколкото той прибираше в Челси преди да бъде уволнен за втори път от Роман Абрамович.

Освен това вчера стана ясен и един от бонусите в неговия контракт, като той ще получи 4 милиона паунда, ако върне титлата във Висшата лига във витрината на Манчестър Юнайтед

С всеки изминал ден информациите за пристигането на Специалния в Юнайтед стават все по-чести и по-натрапчиви. Но засега нито има официално потвърждение от клуба, нито самият Моуриньо е коментирал бъдещето си, като така се дава хляб за всякакви инсинуации.

Най-сериозен конкурент на Моуриньо за поста е Райън Гигс, който в момента е помощник-треньор на Луис Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички