Предложили на Моуриньо да поеме Манчестър Юнайтед още сега


Предложили на Моуриньо да поеме Манчестър Юнайтед още сега

751 0

Жозе Моуриньо е получил предложение да стане мениджър на Манчестър Юнайтед още сега, информира в днешното си издание английският таблоид "Mirror". Бившият треньор на Интер, Реал Мадрид и Челси е получил примамливо предложение, но категорично е отказал да поеме гранда от "Олд Трафорд" в настоящата ситуация.

Както е известно, Луис Ван Гаал е нарочен за гонене още след отпадането на тима от Шампионска лига, но до момента запазва поста си. Роля в това изиграва именно Специалния, който е отказал да стане мениджър на тима преди края на настоящия сезон. Причината за това е, че няма да има време да въведе своята методика в клуба, както и да привлече исканите от него футболисти.

Въпреки това се очаква Моуриньо да поеме тима през лятото, като най-вероятно вече има предварително споразумение с тима, което ще го задържи на "Олд Трафорд" през следващите три кампании. Свидетелство за това е информацията, че португалският специалист вече е закупил къща в Манчестър, в която ще се нанесе през лятото.

Освен това от публикуваната в "Mirror" новина става ясно, че Специалния ще получи 4 милиона паунда бонус, ако върне титлата във витрината на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички