Челси сменя "тройката" на тениската с германски гигант - водят се преговори (СНИМКА)


Челси сменя "тройката" на тениската с германски гигант - водят се преговори (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3229 0

Челси преговаря с германската интерционална компания за финансови услуги "Allianz" за това да стане следващият им спонсор на фланелките, тъй като сделката им с мобилната компания "Three" приключва това лято.

Според журналиста Бен Джейкъбс Тод Боели и компания работят по сделка с "Allianz", но германските гиганти не са единствените в надпреварата. Новата управа на "Стамфорд Бридж" преговаря с няколко организации, тъй като се стреми да подобрят сделката за 40 милиона паунда на сезон с "Three".

"Клубът разглежда различни опции. Те търсят всеобхватен и глобален партньор, а не просто някой, който да плати, за да постави лого на фланелката им", съобщи Джейкъбс за "TalkChelsea".

"Определено е имало разговори с "Allianz". Челси се надява да финализира нещата по-скоро, отколкото по-късно, за да могат да изчистят всички въпросителни преди началото на новия сезон", добави още британецът.

Спонсорът "Three" срещна големи критики от феновете на Челси, тъй като мнозина от тях не харесаха никак концепцията за екип с тройка отпред. В социалните мрежи пък вече се появиха различни вариации за новата фланелка на "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Арсенал се е отказал от привличането на Михайло Мудрик?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички