Рашфорд с уникален жест към Линдельоф след мача със Суонси (СНИМКА)


Рашфорд с уникален жест към Линдельоф след мача със Суонси (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1440 0

Миналогодишният шампион в турнира за Купата на Лигата Манчестър Юнайтед продължава към 1/4-финалите на надпреварата, след като се наложи с 2:0 над Суонси. Джеси Лингард се превърна в герой за "червените дяволи", след като отбеляза и двете попадения.

Шведският защитник на тима Виктор Линдельоф бе нападнат от критиците в Англия през уикенда, когато Юнайтед допусна изненадващата загуба с 2:1 от Хъдърсфийлд във Висшата лига. Линдельоф се появи принудително в 21' на мястото на Фил Джоунс и имаше вина и за двете попадения.

След края на мача с "лебедите" младата звезда на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд и бранителя бяха уловени от камерите. В кадъра се вижда как английският национал дава кураж и съвет на своя съотборник, а след срещата мениджърът на тима Жозе Моуриньо коментира:

"Реших да играя с трима в защита, защото усещам, че самочувствието на Виктор не е на нужното ниво. За това реших той да стартира в защита с Крис Смолинг, който му помогна с опита си и всичко за нас беше наред. Важно бе за някои играчи да получат спокойствие след тази среща", заяви Специални.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички