В Юнайтед никога не са виждали такъв Моуриньо


В Юнайтед никога не са виждали такъв Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1763 0

За пръв път в кариерата си на "Олд Трафорд" Жозе Моуриньо е изпуснал нервите си в съблекалнята. Според "Mirror", той буквално е изригнал срещу своите футболисти след последния съдийски сигнал срещу Хъдърсфийлд - мач, който Манчестър Юнайтед шокиращо изгуби с 2:1.

Мениджърът е влетял в съблекалнята, хвърлил е палтото си и е започнал истинска словесна канонада срещу своите възпитаници. Той е бил категоричен, че от сега нататък всеки играе за мястото си в отбора и, ако подобно представяне се повтори, ще има сериозни последствия.

Той е казал на играчите да обяснят бездушната си игра на феновете и как така всяка топка е била спечелена от футболистите на Хъдърсфийлд. Лекцията на Моу е продължила няколко минути, като никой от футболистите не е посмял да каже и думичка.

Специалния освен това е ядосан и на доскорошния си любимец Андер Ерера. Единствено испанецът си позволи да говори пред медиите след края на срещата и обясни, че отборът е играл без желание в срещата. Това не се е харесало на Моуриньо, който даде да се разбере за това и пред медиите. "След като Ерера е разбрал, че сме изгубили заради липса на агресия, аз няма какво да кажа. Те (играчите) да обясняват защо сме загубили", лаконичен бе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички