Рашфорд, Кавани и Марсиал под въпрос за Манчестър Юнайтед преди мача с Лестър


Рашфорд, Кавани и Марсиал под въпрос за Манчестър Юнайтед преди мача с Лестър
Снимка: Gulliver/GettyImages

3799 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед е изправен пред угрозата да играе четвъртфинала си за ФА Къп с Лестър без нападателите Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Единсон Кавани. Това разкри мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер. Норвежецът коментира, че Рашфорд „вероятно“ ще се възстанови за неделното гостуване, докато участието на Кавани ще зависи от прогреса на уругваеца.

„Единсон работи наистина много усилено и се присъедини към тренировъчните сесии. Все още обаче не е на 100%. Всичко зависи от него, той не иска да се върне и да не изглежда в топ форма. Надявам се да бъде готов за неделя, но не мога да бъда категоричен“, започна Солскяер.

Въпреки това, Юнайтед бяха подкрепени от завръщането в игра на Пол Погба, който не бе играл от февруари насам, появявайки се след почивката на двубоя с Милан и донасяйки успеха над „росонерите“ и класирането за четвъртфиналите в Лига Европа. Французинът има договор до 2022 година, но Солскяр отказа да коментира бъдещето на полузащитника.

„Не смятам, че ще имам енергия да дискутирам спекулациите. Разбира се, че има преговори. Когато Пол поднови тренировки, веднага се видя ясно колко го е грижа за нас, колко много се наслаждава на времето си при и колко много ползи можем да извлечем от присъствието му“, завърши норвежецът.

Междувременно легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс коментира вратарския пост и това кой трябва да бъде титуляр под рамките на вратата на Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички