Ралф Рангник иска да се помири с Антони Марсиал


Ралф Рангник иска да се помири с Антони Марсиал
Снимка: Getty Images

1347 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник иска да оправи отношенията си с нападателя на отбора Антони Марсиал, пише ESPN. Между двамата възникнаха търкания след мача с Астън Вила и изказването на германеца, че Марсиал е отказал да играе в срещата.

В личен разговор между двамата Рангник е заявил, че пресата не е изтълкувала правилно думите му, в резултат на което се е случило неразбирателството емжду двамата. Според Ралф той е имал предвид, че Антони не е знаел дали ще може да излезе на терена.

Специалистът е заявил, че иска да прекрати конфликта. Самият Марсиал беше отговорил, че никога няма да си позволи да откаже да излезе на терена и да покаже неуважение към клуба и феновете по този начин.

Въпреки това обаче се говори все по-усилено за трансфер на Марсиал. В последните сезон и половина французинът не попада в стартовия състав и е далеч от най-добрата си форма. Интерес към него има от страна на Нюкасъл и Севиля.

Халф на Астън Вила е основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички