Ралф Рангник: Изглеждахме сякаш сме в лятна ваканция


Ралф Рангник: Изглеждахме сякаш сме в лятна ваканция
Снимка: GettyImages

1564 0

Манчестър Юнайтед записа срамна страница в историята си, губейки от Брайтън с 0:4 в събота.

Юнайтед се нуждаеше от поне точка, за да си подсигури място в Лига Европа. Крахът през уикенда обаче даде шанс на Уест Хям, който е на 6 точки зад гранда, да мечтае да го измести от 6-ото място. След края на срещата временният треньор на "червените дяволи" - Ралф Рангник, изрази възмущението си от играта на своите възпитаници. 

"Можем единствено да се извиним за представянето си и унизителната загуба. Не е въпрос на индивидуални качества. Показахме такива, когато победихме Тотнъм, Уест Хям и Лийдс. Проблемът е в липсата на енергия и невъзможността да се отбраняваме като отбор", каза наставникът след края на срещата.

"Ще трябва да покажем различно лице в следващия мач, за да си осигурим точка или три и да сме сигурни, че се класираме за Лига Европа. На моменти днес изглеждаше сякаш бяхме в лятна ваканция и това е нещото, което трябва да поправим срещу Кристал Палас", допълни германецът. 

Феновете на Юнайтед от своя страна продължиха протестите си срещу управлението на отбора, издигайки голям транспарант, гласящ "Искаме клуба си обратно". Това стана практика след големите им протести по-рано през пролетта. Те недоволстват и от немалка част от състава на любимия си отбор. Най-негативни са коментарите, насочени към защитника Хари Магуайър и Пол Погба.

Вижте как именно вторият може да ги вбеси още повече с предстоящото си решение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички