Райола: Гуардиола е страхливо куче!


Райола: Гуардиола е страхливо куче!
Снимка: Guliver/GettyImages

2045 0

Известният футболен агент Мино Райола засипа с критики мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Той заяви, че повече няма да работи по трансфери на свои клиенти в английския клуб, докато испанецът е начело.

"Гуардиола е фантастичен треньор, но като човек е пълна нула. Страхливо куче. Държи се сякаш е класически свещеник: "Направи това, което ти казвам". Ако Манчестър Сити спечели Шампионска лига този сезон, това ще подчертае треньорските му качества, но аз ще продължа да го мразя", избухна италианецът, цитиран от "Мирър".

Както е известно, в Барселона под ръководството на Гуардиола игра един от клиентите на Райола - Златан Ибрахимович. Двамата обаче не успяха да се разберат, шведът все по-рядко излизаше на терена, като в крайна сметка напусна и премина в Милан.

"Аз тръгнах към Хосеп в коридорите на "Уембли" и само Адриано Галиани, генералният мениджър на Милан, ме спря. За щастие на Гуардиола. Той казал на Златан да се обръща към него, ако има проблеми или оплаквания. Но след това започна да го игнорира и да не го пуска в състава. Дори не го поздравяваше. Затова посъветвах Златан да паркира "Ферари"-то си на мястото на треньора", каза още Райола.

Самият Ибрахимович неведнъж е атакувал пред медиите бившия си треньор на "Камп ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички