Пътищата на Манчестър Юнайтед и Ралф Рангник окончателно се разделиха


Пътищата на Манчестър Юнайтед и Ралф Рангник окончателно се разделиха
Снимка: Getty Images

1844 0

63-годишният немец Ралф Рангник окончателно се раздели с Манчестър Юнайтед, след като изкара неуспешен период начело на "червените дяволи" през сезон 2021/22.

Той замени Оле Гунар Солскяер през месец ноември и изпълняваше ролята на временен наставник, а първоначалната му договорка с клуба бе впоследствие да остане на Острова като консултант. Това обаче няма да се случи, тъй като Рангник се съгласи да застане начело на националния отбор на Австрия.

От Манчестър Юнайтед написаха следното: "Бихме искали да благодарим на Ралф Рангник за положените усилия като временен старши треньор през последните 6 месеца. Съгласно постигнатата взаимна договорка, Ралф ще се фокусира изцяло върху новата си роля в Австрия и поради тази причина няма да бъде консултант на "Олд Трафорд"".

"Бихме искали да пожелаем на Ралф всичко най-добро в следващата глава от неговата кариера", завършва краткото изявление на клуба.

Рангник ще запомни престоя си в Манчестър с общо 29 мача, в които регистрира 11 победи, 9 равенства и 9 загуби, печелейки 42 точки (средно по 1.45 на мач).

Вижте още: Намаляват с 25% заплатите в Юнайтед - каква е причината? 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички