Първата сделка на Моуриньо ще счупи трансферния рекорд


Първата сделка на Моуриньо ще счупи трансферния рекорд

4275 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед с помощта на Жозе Моуриньо ще направят всички по силите си, за да върнат на "Олд Трафорд" младата звезда на световния футбол Пол Погба, информира "The Times". 

"Червените дяволи" дълго време са умували върху връщането на френския полузащитник, който премина в Ювентус със свободен трансфер преди няколко години, след като сър Алекс Фъргюсън така и не се реши да му гласува доверие.

Sky Sports потвърди следващия мениджър на Юнайтед

Под ръководството на Антонио Конте и Масимилиано Алегри Погба показва израстване в своята игра с всяка изминала година, като в момента безспорно е в топ 10 на най-добрите футболисти на планетата.

Халфовата линия изглежда едно от най-слабите звена на "червените дяволи" и именно в лицето на Погба Моуриньо и компания виждат лидер на полузащитата за години напред.

Манчестър Юнайтед се прицели в защитник

"Червените дяволи" вече са се свързали с ръководството на Ювентус за преговори. Очаква се сумата, която "старата госпожа" ще иска, да е над 80 милиона паунда, което ще счупи трансферния рекорд, поставен от Гарет Бейл през 2013 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички