ПСЖ вади 60 млн. за основен играч на Арсенал


ПСЖ вади 60 млн. за основен играч на Арсенал

1649 0

Ръководството на ПСЖ смята да се възползва от неразбирателството между звездата на Арсенал Алексис Санчес и шефовете на „артилеристите“ относно новия договор на чилиеца и да привлече нападателя в редиците си през лятото, съобщава Дейли Мирър.

Санчес е сред най-силните играчи на лондончани в последните години, но настоящият му договор изтича в края на следващия сезон, а до момента той отказва да подпише нов контракт.

Чилиецът иска сериозно увеличение на заплатата, но ръководството на Арсенал не е съгласно да надвиши тавана на заплатите и рискува да изпусне своя играч.

От ПСЖ са готови да извадят 60 милиона паунда за Санчес през лятото, което би била рекордна сума за футболист, чийто договор изтича след една година. Със сигурност парижани могат да удовлетворят и финансовите условия на Алексис, но мениджърът на „артилеристите“ Арсен Венгер няма да иска да се раздели с основен играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички