Спонсор глези Арсенал със супер самолет - душ, бар и миниСПА


Спонсор глези Арсенал със супер самолет - душ, бар и миниСПА

1039 0

Феновете на "Арсенал" се надяват на солидни попълнения през януарския трансферен прозорец. Вместо това клубът се сдоби с...чисто нов самолет за гостувания!

Чрез профила си в Инстаграм "артилеристите" се похвалиха с луксозния "Еърбъс А380", който ще ги транспортира бързо и комфортно за мачовете от Шампионската лига и английското първенство.

Върху корпуса на летателната машина са изобразени звездите Оливие Жиру, Алексис Санчес, Месут Йозил, Ектор Белерин и Санти Касорла. В "Арсенал" се надяват самолетът да им донесе късмет в преследването на победи. Дебютът му ще бъде следващия месец за визитата на "Байерн" в първи 1/16-финал от Шампионската лига.

Екстрите на борда са наистина впечатляващи - душове, бар, легла и дори мини-СПА. През следващите месеци "Еърбъс А380" може да бъде използван и за по-отдалечените дестинации на Острова - двубоите с "Мидълзбро", "Стоук Сити" и "Суонси".

Както може да се предположи, самолетът е предоставен от спонсора на клуба - авиокомпанията "Емиратс" от Обединените арабски емирства./bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички