Протести: Фенове на Юнайтед нахлуха на "Олд Трафорд" минути преди дербито с Ливърпул (ВИДЕО)


Протести: Фенове на Юнайтед нахлуха на "Олд Трафорд" минути преди дербито с Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3457 0

Привърженици на Манчестър Юнайтед влязоха на "Олд Трафорд", където продължават на терена своя протест срещу фамилията Глейзър, която е начело на клуба. Това се случва минути преди голямото дерби на кръга във Висшата лига, в което "червените дяволи" посрещат на същия този терен Ливърпул. 

ТУК можете да следите НА ЖИВО какво се случва в момента на "Олд Трафорд"!

В английските медии дори се заговори, че самото провеждане на двубоя е под въпрос. Според едни мачът ще бъде отменен и няма да се състои днес, а според други може да започне с 1 час по-късно. Все още няма официална информация.

Фенове са се събрали и пред хотела, в който е отседнал отборът в Манчестър. От английското издание "Скай Спортс" пишат, че се очакват 10 хиляди около стадиона на Юнайтед. Много от привържениците са все още ядосани за ролята на любимия им клуб сред основателите на Суперлигата.

Редица сред тях обаче подчертават, че това не е единствената причина и че искрено искат фамилия Глейзър да напусне клуба след толкова години начело. Двубоят между Манчестър Юнайтед и Ливърпул започва в 16:30 часа българско време и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички