Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Ливърпул от Висшата лига?


Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Ливърпул от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1965 0

Време е за сблъсъка между най-титулуваните английски клубове - Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двубоят е изключително важен за мърсисайдци, които ще направят всичко възможно да се преборят за място в топ 4 във Висшата лига, с което да си гарантират и участие в Шампионска лига през следващата кампания.

Победата за Юнайтед с 6:2 през седмицата в Лига Европа срещу Рома отново доказа тяхната сила в края на мачовете. "Червените дяволи" са вкарали средно 1,43 гола след 70-ата минута в последните си 7 срещи. Както и срещу "вълците", така и в последните си 3 домакински шампионатни двубои Юнайтед не успява да вземе преднина до полувремето (2 пъти равен и 1 път губещ резултат).

Именно там може да дойде шансът за Ливърпул, който е далеч по-добър през първите части (3 пъти води, по 1 път равен и губещ резултат) в последните мачове. Мърсисайдци ще се надяват да поведат в резултата, но ще трябва да внимават в края, тъй като в последните два мача изпуснаха цели 4 точки след голове след 85-ата минута.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп играе много трудно срещу този съперник на този стадион, като това е мястото, на което немският специалист има най-много двубои без да е успял да спечели такъв. Клоп има записани 4 равенства и 2 загуби на "Олд Трафорд".

Голямото дерби от кръга в английската Висша лига ще се състои в дома на Манчестър Юнайтед и ще стартира в 18:30 часа българско време. Срещата ще се излъчи по "Диема спорт 2", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички