"Проклетникът"! Юрген Клоп посочи човека, заради когото Ливърпул не спечели Шампионска лига през 2022-ра


"Проклетникът"! Юрген Клоп посочи човека, заради когото Ливърпул не спечели Шампионска лига през 2022-ра
Снимка: Getty Images

29534 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп си припомни загубата от Реал мадрид във финала на Шампионска лига през 2022 година и назова основния виновник за пропуснатия триумф.

Равносметки преди последния мач начело на Ливърпул

Германецът си прави равносметки за дългия престой на "Анфийл", тъй като утре ще изведе мърсисайдци за последен път, тъй като напуска клуба. Последният му съперник в Ливърпул ще бъде Уулвърхемптън.

Той нарече Тибо Куртоа

"След последния финал в Шампионска лига, който загубихме, реших, че няма да прекарам живота си в страдания. Ние стреляхме към вратата им на всеки три минути, но те имаха вратар с 12 ръце", каза Клоп, цитиран от "Mundo Deportivo".

12-оръкият Куртоа

"След това поговорихме за грешките, които допуснахме, и за това в кои случаи можехме да се защитаваме по-добре. Те бяха в лоша позиция 23 пъти, но ние не ги наказахме. Това се случи не заради тяхната защита, а заради проклетия Куртоа", допълва наставникът на "червените". А ето кои са трите най-странни трансфера на Клоп в Ливърпул. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички