Проговори журналистът, който ядоса треньора на Ливърпул - Юрген Клоп: Бях много изненадан от реакцията му


Проговори журналистът, който ядоса треньора на Ливърпул - Юрген Клоп: Бях много изненадан от реакцията му
Снимка: Getty Images

1286 0

Часове след спектакъла Манчестър Юнайтед 4:3 Ливърпул, в социалните мрежи се появиха кадри, на които се вижда как раздразненият от журналистически въпрос Юрген Клоп прекъсва интервю за норвежката "V Sport" (ВИДЕО).

Сега се появи и мнението на самия журналист - Нилс Кристиан Фредериксен, за случилото се между него и старши треньора на мърсисайдци:

"Бях много изненадан..."

"Бях много изненадан от реакцията му, а хората, които стояха около нас бяха като "уау, какво по дяволите се случи тук?". Ситуацията се разви и след това, което се видя по телевизията - той продължи по коридора и крещеше по мен. Бях го последвал, защото станалото ми изглеждаше много странно...", обясни репортерът пред "Tipsbladet".

Юрген Клоп

"Някои колеги после дори ме попитаха "Добре ли си?" - разбира се, че съм добре. Интервюирал съм Юрген доста пъти. Не го познавам лично, но съм го правил когато беше в Майнц, после в Борусия Дортмунд, а също и много пъти по време на престоя му в Ливърпул. Така че изобщо не мога да кажа, че сме в лоши отношения", уточни Фредериксен и продължи:

ОЩЕ: Юрген Клоп даде още подробности за ранното си решение да напусне Ливърпул!

"Тълкувам станалото най-вече като израз на огромното му раздразнение от начина, по който загубиха от Манчестър Юнайтед - два пъти водеха в резултата и трябваше да затворят двубоя. Неговият мечтан сценарий беше да изведе отбора на финал за ФА Къп на "Уембли" в последния му мач в Англия, а сега тази възможност му бе отнета. Така че разбирам защо беше толкова ядосан. След това му зададох въпрос, който според него не беше подходящ...".

"Нямам абсолютно никакъв проблем със случилото се! В бъдеще също няма да има такъв. Следващият път, когато му взимам интервю, ние все още ще бъдем добри приятели, казано от професионална гледна точка. Определено не мисля, че той таи злоба в себе си!", каза за финал Нилс Фредериксен пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп е притеснен за 3-ма футболисти на Ливърпул, Манчестър Юнайтед си заслужили победата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички