ПРОГНОЗА: Хъл Сити - Лестър


ПРОГНОЗА: Хъл Сити - Лестър

1218 0

Дългоочакваният старт на Висшата английска лига най-после дойде. Началото сезон 2016/17  на стадион "КСОМ" ще дадат отборите на Хъл Сити и сензацията на миналия сезон-Лестър. Шампионите започшат защитата на титлата си срещу един от новаците в Премиршип.

Хъл Сити- Лестър, 14:30 часа, 13 август 2016 г.

Хъл Сити има сериозни кадрови проблеми на старта на сезона. С контузии в тима на "тигрите" са Алан Макгрегър, Алекс Брус, Моузес Одубаджо, Майкъл Доусън и Хари Магуайър.

За шампионът Лестър ще липсва един от основните стълбове в защитата-Робърт Хут, който е наказан.  Мениджърът на "лисиците" Клаудио Раниери ще може да използва всички нови попълненич ш тима- Ахмес Муса Луис Ернандес, Бартош Капустка, световния шампион с Германия Рон-Роберт Цилер и Папи Менди.

Отборът на Хъл няма победа в последните си пет срещи срещу днешния си опонент , записвайки три поражения. Освен това Хъл не е вкарвал нито веднъж в последните три мача за първенство срещу "лисиците".

Хъл Сити е единственият отбор в английския елит този сезон, който все още не е направил лятна покупка, а за капак няма постоянно назначен мениджър.

Като добави многото контузии и липсата на каквато и да било дълбочина в състава на "тигрите" става ясно защо те изобщо не изглеждат подготвени за двубой с шампиона на Англия.

От друга страна Лестър загуби мача за "Къмюнити Шийлд" срещу Манчестър Юнайтед, но по нищо не отстъпваше на изпълнения със зведи отбор на "черените дяволи".

"Лисиците" изпитват трудности когато трябва да градят играта,  но специално в тзои мач разполагат с доста по-висока класа от съперника си и очаквам да победят без особени затруднения.

Прогноза: Знак 2 (2.25)

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички