Притеснение в Юнайтед: Две от звездите са се контузили взаимно


Притеснение в Юнайтед: Две от звездите са се контузили взаимно
Снимка: Getty Images/Guliver

1170 0

Притеснителни новини за Манчестър Юнайтед съобщават на Острова и те са свързани с две от звездите на клуба - Пол Погба и Бруно Фернандеш. Според Mirror двамата са се контузили взаимно по време на тренировка.

Изданието твърди, че Погба е блъснал с голяма скорост съотборника си и португалецът е пострадал по-сериозно, но от клуба не са потвърдили тази информация. И двамата са под върпос за днешния двубой с Борнемут.

След паузата заради коронавируса Юнайтед няма загуба и е на две точки от четвъртия Челси, така че загубата на някой от играчите ще бъде голям удар за Оле Гунар Солскяер. Той вече заяви, че битката за топ 4 ще е до последния мач. "Мисля, че последният кръг ще е с решаващо значение. Челси играят с Уулвс, а ние с Лестър, така че дори да има три точки разлика в наша или тяхна полза, двубоят ще е много важен. Не си представям, че разликата между нас и Лестър ще е повече от три точки, в която и да е полза, и същото се отнася за Челси и Уулвс. Ситуацията е вълнуваща, за кратък период от време има много мачове, но мисля, че всичко ще се реши в последния днес от сезона", коментира Солскяер. А кой играч на Юнайтед, според Димитър Бербатов, е новият Кристиано Роналдо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички