При 0:3 на почивката на финала в Истанбул в Ливърпул са искали само да не стане 0:10


При 0:3 на почивката на финала в Истанбул в Ливърпул са искали само да не стане 0:10
Снимка: Getty Images/Guliver

6846 0

Един от героите на Ливърпул от незабравимия финал в Шампионска лига през 2005 година в Истанбул - Луис Гарсия - си припомни тягостното настроение в съблекалнята на мърсисайдци на полувремето.

Както е известно, Милан поведе с 3:0 на Ливърпул за 45 минути игра, но след почивката само в рамките на 6 минути между 54-ата и 60-ата "червените" изравниха на 3:3, а в последствие спечелиха петата си купа от Шампионска лига след изпълнение на дузпи.

КАРАГЪР РАЗКРИ КАК Е РАЗПЛАКАЛ ЗВЕЗДА НА ЮНАЙТЕД

"Беше много тежко на почивката, защото ние дори не играехме толкова зле. Просто Милан бяха изумителни, особено халфовата им линия. Винаги когато доближаваха топката до наказателното ни поле, ставаше гол. Всъщност, можеше да водят с 6-7 на полувремето.

Затова в съблекалнята си казахме, че това очевидно няма да е нашият финал, но трябва поне да се постараем да не се излагаме съвсем. Имаш отговорност към фланелката като футболист на Ливърпул и никой не искаше да бъде част от най-големия резил в историята", спомня си Гарсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички