Емре Джан: Мачът с Юнайтед е дерби и моментната форма няма значение


Емре Джан: Мачът с Юнайтед е дерби и моментната форма няма значение
Снимка: Getty Images/Guliver

1656 0

Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан е на мнение, че моментната форма не е от значение в това дерби. Мърсисайдците се намират в страхотна серия от четири поредни победи във Висшата лига

Последната им загуба беше датира от 20-и август, когато 'червените' се провалиха в гостуването на  Бърнли, но тук става въпрос за мач с коренно различен заряд.

Защо Ман Юнайтед трябва да се бои от Ливърпул?

"Този мач е много важен за нас и е задължително да изчистим от главите си последните няколко срещи. Разбира се, важно е да влезем в двубоя със самочувствието от успешната ни серия напоследък, но мачовете с Манчестър Юнайтед винаги са по-различни от другите".

Искаме да спечелим срещата и ще направим всичко по силите ни, за да го направим", заяви поливалентният футболист пред официалният сайт на Ливърпул.

Карагър разкри как е разплакал звезда на Юнайтед навремето

Относно новите попълнения на съперника Златан Ибрахимович и Пол Погба, Джан беше категоричен, че Ливърпул е напълно способен да се справи с тях.

"Можем да ги спрем, защото имаме много добър отбор. И двамата са много добри футболисти и ние знаем това, но и ние направихме отлични трансфери. Имаме самочувствие, можем да се справим с тях и да ги победим".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички