През 2014-а: Ман Юнайтед избира ван Гаал пред един от най-добрите мениджъри в света


През 2014-а: Ман Юнайтед избира ван Гаал пред един от най-добрите мениджъри в света

4143 0

Бившият наставник на Пари Сен Жермен Лоран Блан разкри, че е имал оферта да поеме Манчестър Юнайтед още през 2014-та година, преди "червените дяволи" да назначат холандеца Луис ван Гаал. Бившият играч на "червените дяволи" бе спряган за временен наставник на тима и след уволнението на Жозе Моуриньо.

Световният шампион с Франция обаче е имал възможността да дойде на "Олд Трафорд" доста по-рано: "Получих обаждане от един от директорите, предпочитам да не казвам името му. Обсъдихме възможността, но по това време аз водех ПСЖ и щеше да ми е трудно да си тръгна. Продължихме да поддържаме връзки, но накрая те избраха Ван Гаал."

Френският специалист е без отбор в последните години, но разкри амбицията си да се завърне към професията. "Да съм мениджър в Англия е голяма моя амбиция. Имам сериозен опит от ПСЖ. Би ми било трудно да водя друг отбор във Франция. Искам различно предизвикателство в Англия, Испания или Италия. Играл съм в тези страни, познавам ги, така че видим какво ще стане", сподели Блан.

Междувременно една от легендите на Манчестър Юнайтед зае поста мениджър в английски тим. Повече подробности вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички