Официално: Пол Скоулс вече е мениджър на тим от Англия


Официално: Пол Скоулс вече е мениджър на тим от Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2171 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс, е новият мениджър на Олдъм, съобщиха официално от ръководството на тима. "Бухалите", които се състезават в четвъртото ниво на английския футбол - Втора футболна лига, назначават англичанина, след като се разделиха с мениджъра си Франки Бън.

Помощник на Скоулс в тима на Олдъм ще бъде бившият треньор на тима - Мик Прийст, който познава добре клуба и бързо ще въведе легендарния халф в новия му отбор. Скоулс започва работа в клуба още от днес, а договорът му е с продължителност от 18 месеца.

"Пол спечели всичко, което е за печелене във футбола. Той е човек, който ще доведе със себе си огромни футболни познания, а неговата жажда за успехи в треньорската дейност няма как да остане незабелязана", сподели президентът на Олдъм Абдалах Лемсагам.

Припомняме, че Пол Скоулс е съсобственик в тима на Салфорд Сити, които участват в по-долното ниво на английския футбол, но отборът се бори за промоция към Втората футболна лига, където се намира именно тимът на Олдъм. Единственото ограничение, което е получил Скоулс в тази връзка, е да не търгува играчи между Олдъм и тима на Салфорд.

Междувременно Манчестър Юнайтед взе решение по отношение на треньорския си пост. Остава ли Оле Гунар Солскяер начело на "червените дяволи" - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички