Официално: Пол Скоулс вече е мениджър на тим от Англия

Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс, е новият мениджър на Олдъм, съобщиха официално от ръководството на тима. "Бухалите", които се състезават в четвъртото ниво на английския футбол - Втора футболна лига, назначават англичанина, след като се разделиха с мениджъра си Франки Бън.

Помощник на Скоулс в тима на Олдъм ще бъде бившият треньор на тима - Мик Прийст, който познава добре клуба и бързо ще въведе легендарния халф в новия му отбор. Скоулс започва работа в клуба още от днес, а договорът му е с продължителност от 18 месеца.

Манчестър и "новият Фъргюсън" - следва продължение

Едва ли някой би оспорил коя треньорска фигура е най-влиятелната в историята на Висшата лига. Сър Алекс Фюргюсън остави зад себе си диря, която щ...

"Пол спечели всичко, което е за печелене във футбола. Той е човек, който ще доведе със себе си огромни футболни познания, а неговата жажда за успехи в треньорската дейност няма как да остане незабелязана", сподели президентът на Олдъм Абдалах Лемсагам.

Припомняме, че Пол Скоулс е съсобственик в тима на Салфорд Сити, които участват в по-долното ниво на английския футбол, но отборът се бори за промоция към Втората футболна лига, където се намира именно тимът на Олдъм. Единственото ограничение, което е получил Скоулс в тази връзка, е да не търгува играчи между Олдъм и тима на Салфорд.

Играчът, който получава £20 млн. на година, за да... вкара 3 гола?

На 22 януари 2018 година, броени дни преди затварянето на зимния трансферен прозорец на Острова, ръководството на Манчестър Юнайтед съобщи колоса...

Междувременно Манчестър Юнайтед взе решение по отношение на треньорския си пост. Остава ли Оле Гунар Солскяер начело на "червените дяволи" - разберете тук.

Още по темата

Please select answer!