Предупреждение към Маркъс Рашфорд, ако замени Килиан Мбапе в ПСЖ


Предупреждение към Маркъс Рашфорд, ако замени Килиан Мбапе в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1546 0

С новините около Килиан Мбапе и дали той ще смени ПСЖ с Реал Мадрид, се разглеждат различни алтернативи за парижани за негов заместник. Един, който се спряга е нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, но той бе предупреден от бивш играч на английския тим. 

Нападателят записа личен най-добър резултат от 30 гола за миналия сезон, като тези успехи му осигуриха изгоден нов договор. Въпреки това, 26-годишният играч е далеч от високото си ниво през тази кампания, като има 5 гола в 29 мача във всички състезания за Манчестър Юнайтед.  Рашфорд също така ядоса "червените дяволи" след скорошно посещение в нощни клубове в Белфаст, като имаше и дисциплинарно наказание, тъй като пропуска тренировка.

Защо Маркъс Рашфорд не е добър вариант за ПСЖ?

Бившият нападател на Юнайтед Луис Саха описа защо евентуален трансфер в ПСЖ може да не е добра идея за Рашфорд. "Виждали сме английски играчи да бъдат преследвани от медиите в миналото, но не вярвам, че Маркъс попада в същата категория, защото е критикуван заради представянето и грешките си", сподели той. 

Маркъс Рашфорд е сред спряганите за заместник на Килиан Мбапе в ПСЖ

Още: Шаби Алонсо може да блокира 2 трансфера в Манчестър Юнайтед, ако поеме Ливърпул

"Когато той се справя добре и играе страхотно, тогава той е невероятен, но хванат ли го в нарушение, нещата се променят. Трябва да разбере, че представлява не само клуба, но и страната. Маркъс е огромно име и той ще получи много внимание от пресата и това само по себе си е предизвикателство. Отиването в чужбина в ПСЖ може да промени параметрите, но той все още ще бъде под огромен натиск и там".

"Килиан Мбапе също каза нещо подобно в скорошно интервю за натиска, под който е подложен в момента в Лига 1, твърдейки, че някои хора не го харесват. а вниманието в Париж е огромно. Въпреки това преминаването в Реал Мадрид няма да промени нищо за него, защото натискът и в ПСЖ, и в Реал Мадрид е огромен. 

Ако Маркъс напусне Манчестър Юнайтед, ще се премести просто в друг огромен клуб с огромни очаквания. Той ще трябва да остане много концентриран и натискът ще продължи да съществува, така че не мисля, че преминаването в ПСЖ е нещо, което ще се случи в бъдеще за Маркъс. Той трябва да подобри играта си, да вкарва повече голове и да покаже познатото ниво", допълни Саха. А Димитър Бербатов наскоро заяви, че винаги ена страната на играчите, но няма извинение за Рашфорд.

Оле Гунар Солскяер не е приключил! Обясни какво трябва да се случи, за да се върне към треньорската професия

Тен Хаг доволен от изпълнената цел срещу Вила, мачът му приличал на тенис

Манчестър Юнайтед има своя коз от скамейката - спря устрема на Астън Вила и отмъкна победата (ВИДЕО)

Моментът, в който 21-годишният Кристиано Роналдо загатна, че ще стане мегазвезда (ВИДЕО)

След купона в нощен клуб: Рашфорд изгонил гаджето си от хотелската им стая в 3 през нощта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички