Преди сблъсъка Ливърпул - Челси: Клоп посочи само един сигурен титуляр за мача


Преди сблъсъка Ливърпул - Челси: Клоп посочи само един сигурен титуляр за мача
Снимка: Getty Images/Guliver

1369 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящия сблъсък в сряда срещу състава на Челси. Двата отбора се изправят на "Анфийлд" в мач от третия кръг на турнира "Карабао Къп". Три дни по-късно двата отбора отново ще се срещнат, но този път на "Стамфорд Бридж" и в мач от първенството на Англия.

Юрген Клоп не пожела да сподели играчите, които ще стартират срещу Челси за утрешния мач, но все пак потвърди един играч, който по всяка вероятност ще се появи като титуляр - резервният вратар Симон Миньоле. 

"Симон Миньоле ще започне и това е единствената позиция, за която ще потвърдя кой ще играе. Всичко останало ще реша утра. Съставът ще бъде силен. Симон е брилянтен. Той можеше да отиде в друг клуб и да бъде №1 навсякъде в света, но нямаше как да стане. Заслужава да започне утре. Няма да обявя колко промени ще направя. Със сигурност няма да бъдат 11", сподели Клоп пред журналистите.

Клоп подчерта, че "Карабао Къп" е важен турнир за него и въобще не смята да излиза със слаб състав срещу Челси. Немският специалист добави, че играчите на терена не трябва да се влияят от предстоящия важен сблъсък във Висшата лига, а да се фокусират изцяло върху двубоя за купата. 

Деян Ловрен и Доминик Соланке са двамата играчи, които са възстановени за мърсисайдци и ще бъдат на разположение за Клоп. Именно хърватинът е другия играч, който се очаква да започне като титуляр срещу "сините" в утрешния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички