Преди Ман Сити - Челси: Почетино се скъса да хвали Палмър и коментира куриоза срещу Евертън


Преди Ман Сити - Челси: Почетино се скъса да хвали Палмър и коментира куриоза срещу Евертън
Снимка: Getty Images

1533 0

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, говори преди полуфиналната среща за ФА Къп между "сините" и Манчестър Сити. Аржентинският специалист заяви, че е много доволен от развитието на Коул Палмър, като сподели и за създалата се куриозна ситуация за дузпата срещу Евертън, в която трима играчи на лондончани се скараха кой да я изпълни.

Почетино преди Манчестър Сити - Челси

"Опитът може да бъде добър за отбора, да играеш на "Уембли" е уникално. Имаме възможност да играем там отново. Това може да е добър опит за младия ни състав, ще трябва да подходим към играта по различен начин", сподели Поч.

Още: Отличен на терена, слаб в преговорите: Голямата звезда на Челси се е прецакала

Развитието на Палмър

"Той е брилянтен, защото има добри съотборници, но не ме разбирайте погрешно - той наистина играе страхотно. Това е първият му постоянен сезон, в който той играе редовно. Той е млад и може да се развива още повече. Коул игра два пъти срещу Сити, много е благодарен на Пеп Гуардиола за дадения шанс и винаги говори за него с респект. Трябва да благодарим на Сити за дадения шанс".

Куриозната ситуация с дузпата срещу Евертън

"Говорихме си много след мача, събрахме се всички и обсъдихме развилата се ситуация, директорите също бяха с нас. Момчетата са умни и разбраха какво искам да им кажа, важно е, че искат да поемат отговорност, но по-важна е самата дисциплина и поведение", добави още Почетино.

*Полуфиналът между Манчестър Сити и Челси ще се състои утре (20 април) от 19:15 (българско време) на "Уембли".

Още: "Хората ще си помислят, че съм луд, но..." - бивш играч на Ливърпул смята, че Маурисио Почетино може да успее на "Анфийлд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички