Прашасало Ламборгини и колата на Джеймс Бонд: Луксозната колекция на Серхио Агуеро


Прашасало Ламборгини и колата на Джеймс Бонд: Луксозната колекция на Серхио Агуеро
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1738 0

Един от най-обичаните и големи нападатели на новото време - Серхио Агуеро, бе принуден да прекрати знаменитата си кариера през 2021 г. поради здравословни проблеми. 

Агуеро на терена

В годините си на "зелемия килим" аржентинският таран се превърна в топ реализатора на всички времена за Манчестър Сити с 260 гола и 73 асистенции в 390 мача, печелейки Висшата лига 5 пъти. Състезавайки се за други тимове като Барселона, Атлетико Мадрид и Индепендиенте, неговата сметка набъбва до 385 попадения и 119 голови подавания в 685 двубои.

Гаражът на голмайстора

Всичко това, освен слава, му печели и голямо богатство. Притежанията му се оценяват на около 80 млн. долара. Те се изразяват в имения и скъпи придобивки, след които страхотна колекция от коли.

Тя съдържа возила като прочутия от "Джеймс Бонд" Рейндж Роувър, както и Ламборгини Авентадор, чиято цена възлиза на над 360 000 паунда и други. Самият той не крие, че осъзнава, че не се е нуждаел особено от Ламборгинито.

Кола за над половин милион събира паяжини

"Не знам защо по дяволите си купих Ламборгини. Може би съм го карал около 1200 километра в рамките на 6 години. Рядко го използвам. От 2 години си мисля за какво ми беше тази кола. Единственото нещо, което прави сега, е да мръзне от дъжда и да събира паяжини и всичко останало", споделя Агуеро, цитиран от "The Sun".

Други луксозни коли, част от колекцията му са Ферари GTC4 Luso, струващо над 250 000 паунда и прочутият Нисан Скайлайн (GT-R), за който се е разделил с около 91 000 паунда.

Един от дългогодишните рекорди на Агуеро пък бе разбит от неговия наследник в Манчестър Сити Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички