Журналист заклейми Агуеро заради аржентинското песо: Той е лош човек и гадняр


Журналист заклейми Агуеро заради аржентинското песо: Той е лош човек и гадняр
Снимка: Getty Images

5088 0

Журналистът Пабло Дъгън нападна Серхио Агуеро за някои коментари, направени от бившия аржентински нападател относно доларизацията на песото в Аржентина. Дъган беше всичко друго, но не и доволен, че Агуеро поиска песото да бъде премахнато и заменено с долари в тяхната страна.

"За мен те трябва да извадят песото. Бих казал, че песото трябва да отиде по дяволите. Нека всеки получава заплатата си в долари. Това е валута, която се използва във всички страни. Докъде ни отведе песото? Никъде", каза преди време Агуеро.

Икономическата позиция на Серхио Агуеро е критикувана

Дъгън нападна Агуеро в неговото радио шоу „De Vuelta“ по Radio 10 и помоли бившия играч да обмисли внимателно какво казва. "Той говори от мястото си на мултимилионер", отбеляза Дъган.

"Той не е получавал заплащане в песо от 20 години. За него, разбира се, доларизацията е най-доброто нещо, което може да се случи, и пет пари не му пука за песото. Той сигурно не е виждал песо от години. Но колко Кун Агуеро има, момчета? Трябва да удариш Кун Агуеро леко по китката, за да го накараш да дойде на себе си".

Разочарованият Дъган продължи да изпраща съобщение до бившия нападател на Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Барселона. "Флако, това, което казваш в социалните медии днес, се вижда от всички в Аржентина и ти ще объркаш много хора. Той е гадняр, това е истината. Нещата, които казва... С цялата ми любов. Не можете да казвате тези неща на хора, които ви се възхищават, много от тях са бедни и можете да ги объркате. Агуеро е лош човек., добави Дъган.

"Как могат да се сравнят финансите на Кун Агуеро с тези на момчетата, които чистят прозорците? Трябва да внимаваш с кого говориш. Той е опасен персонаж. Цяла Аржентина слуша и трябва да бъдете малко отговорни за глупавите неща, които казвате". Наскоро пък Агуеро определи, че головете на Кристиано Роналдо от пряк свободен удар са абсолютен късмет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички