Последните думи на Райън Гигс в Манчестър Юнайтед


Последните думи на Райън Гигс в Манчестър Юнайтед

1768 0

Официалният сайт на Манчестър Юнайтед потвърди това, което всички очаквахме. След 29 години вярна служда Райън Гигс се отправи към изхода на "Олд Трафорд" и вече няма да работи в клуба.

"След 29 сезона в Манчестър Юнайтед като играч и асистент, знам, че успехът е в ДНК-то на отбора. Също така да дава шанс на младите, да играе атакуващ и красив футбол. Винаги е здравословно да имаш високи изисквания, правилно е, да очакваш победите. Манчестър Юнайтед очаква и заслужава точно това, нищо по-малко.

Какво мисли Гигс за Златан?

Затова решението да напусна отбора е толкова трудно и голямо. Отбор, от който съм част от 14-годишна възраст. Не съм взел леко това решение. Ще взема със себе си много специални спомени и изключително много опит. Надявам се те да ми служат добре в бъдещето.

Сега времето е правилното да напусна, въпреки че нямам планове да започна мениджърска кариера точно сега. Знам само, че искам да се занимавам с това", пише в официалното обръщение на Гигс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички