Поредна нагла кражба: Обраха бившия ас на Арсенал Матео Гендузи, докато играе и вкарва


Поредна нагла кражба: Обраха бившия ас на Арсенал Матео Гендузи, докато играе и вкарва
Снимка: GettyImages

1079 0

Домът на бившия полузащитник на Арсенал - Матео Гендузи, се е превърнал в обект на нагла кражба. Това се случило, докато той играл с настоящия си тим Марсилия.

Грабежът

"The Sun" информира, че злодеятелите са задигнали пари и скъпи вещи, сред които часовник "Ролекс" на цена от около 200 000 паунда. Те нахлули в жилището по време на срещата Олимпик - Байер Леверкузен, в която самият Гендузи осигурява победата с 2:1 на своя отбор. Двубоят се състоя в четвъртък (03.08).

Крадците съумяли да нахлуят в дома на халфа, чупейки прозореца на банята. Шумът привлякал вниманието на жената на французина Мае, която била вкъщи по това време. Тя действала хладнокръвно, успявайки да се свърже с властите.

Двойката живее в живописния средиземноморски курорт Касис, разположен точно по крайбрежието на Марсилия. В близост се намират и част от съотборниците на полузащитника. 

Клубната кариера на Гендузи

24-годишният национал на "петлите" има на сметката си 82 мача и 1 гол и 5 асистенции за Арсенал. Впоследствие той преминава под наем в Херта Берлин, а по-късно и в Марсилия. За постоянно при "фокейците" остава през миналата година. С фланелката на "бяло-сините" към момента има записани 10 попадения и 19 голови подавания в 99 срещи.

Наскоро французинът имаше шанс да се завърне във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички