Пореден провал за Ливърпул, пети мач без победа за мърсисайдци


Пореден провал за Ливърпул, пети мач без победа за мърсисайдци
Снимка: Getty Images/Gulliver

1224 0

Ливърпул загуби като гост на Хъл Сити и вече в пет поредни мача няма победа във Висшата лига. Мърсисайдци отстъпиха с 2:0 с попаденията на Н'Диайе в 44-ата минута и Ниасе в 84-ата минута. 

Ливърпул остава на 4-то място с равен брой точки с Манчестър Сити, който обаче с мач по-малко.

Първата опасна ситуация пред вратата на домакините в 21-вата минута. Коутиньо стреля от десетина метра след центриране не Милнър, но Якупович изби. След като мърсисайдци не бяха толкова агресивни в атака, то домакините взеха нещата в свои ръце.

В 44-ата минута корнер пред вратата на Ливърпул доведе до разбъркване в наказателното поле. Намесата на Миньоле не бе добра и топката стигна до Н'Диайе, който не пропусна отблизо.

Началото на втората част започна доста динамично за тима на Клоп, но въпреки добрите ситуации не успяха да стигнат до попадение. В 53-ата минута Милнър нанесе свиреп удар от границата на наказателното поле. Опасният му опит, насочен към долния десен ъгъл, беше обаче блокиран от Елдин Якупович, който реагира превъзходно. 4 минути по-късно Садио Мане скочи високо, за да засече центриране и отклони топката с глава отблизо под напречната греда, но отново вратарят избухна с брилянтно спасяване.

В 67-ата минута удар на Милнър бе блокиран пред голлинията от Магуайър, а след това Коутиньо стреля встрани от чиста позиция. 5 минути преди края на срещата Хъл нансе решителен удар. О Ниасе направи страхотен пробив и отправи удар от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Симон Миньоле - 2:0.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички